Kapcsolat:

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jelöltjeink Solymáron

2010.08.23. 18:19 barkoricsi

AJÁLNLÓSZELVÉNY GYŰJTŐPONT: Panoráma u. 29. (Nagy Orsolya Anita             20 212 6013   nagy.orsolya.anita@gmail.com )

Polgármesterjelölt:

Balogh Ernő        

Olyan községet szeretnénk, ahol jó élni: felnőni, tanulni, dolgozni, művelődni és szórakozni, sportolni és pihenni. Ahol az önkormányzat bevonja a polgárokat a döntésekbe, ahol a fejlesztések nem a beruházók, hanem a helyi közösség érdekeit szolgálják. Mi ezért fogunk őszintén dolgozni, az Ön támogatásával. 

Képviselőjelöltek:

Barkó Richard     1 evk.  

 34 éves vasúti forgalomirányító vagyok, civilként fenntartható közlekedéssel és szelíd turizmussal foglalkozom. A közösségi közlekedés fejlesztése, az átmenő forgalom csökkentése, közterületek rendezése, játszóterek kialakítása, kerékpárutak építése,  valamint a sportpálya fejlesztése szerepel terveim között.

 

Varga Diána       3 evk.

36 éves magyar-német szakos tanár vagyok, két kisgyermek édesanyja. Jelenleg helyi kisközösségek, civil szervezetek rész vételével fejlesztek élhető és fenntartható közösségi tereket, hogy gyerekeinknek már ne kelljen mindent elölről kezdeniük, ha otthon szeretnék érezni magukat lakóhelyükön.                         

Katona Balázs    4 evk.     

Van egy álmom, amelyben Solymáron a lakosság kulturáltan tud sportolni és kikapcsolódni a megújuló sportpályán, közösségi tereken, különféle sport- és kulturális rendezvényeken éli aktívan közösségi életét.

Kulcsár-Czitán Gabriella Mária 5 evk.    

31 éves német nyelvszakos tanárnő vagyok. Pillanatnyilag nem Solymáron, hanem Piliscsabán lakom, de szüleim ma is itt élnek és engem is ide köt mind a mai napig a még el nem múlt ifjúságom. Én a község szociális és kulturális fejlődését-fejlesztését tartom a legfontosabb kérdésnek.      

 

Balogh Ernő       6 evk.       

Olyan községet szeretnénk, ahol jó élni: felnőni, tanulni, dolgozni, művelődni és szórakozni, sportolni és pihenni. Ahol az önkormányzat bevonja a polgárokat a döntésekbe, ahol a fejlesztések nem a beruházók, hanem a helyi közösség érdekeit szolgálják. Mi ezért fogunk őszintén dolgozni, az Ön támogatásával.                        

Nagy Orsolya Anita   7 evk.   

Családommal 18 éve élek Solymáron. Szociológusként fontosnak tartom, hogy részvételen alapuló közösségi tervezéssel mi, lakosok alakítsuk a közvetlen környezetünket; többfunkciós, közösségi életre alkalmas terek kialakításával tegyük élhetőbbé községünket.                      

 

Tordai Miklós      8 evk.  

13. éve lakom a PEMÜ lakótelepen. Szeretek itt élni és vallom, hogy a közösség támogatására támaszkodva szabadúszó közgazdászként az eddigieknél többet tehetnék a
község fejlődéséért, az élhetőbb környezetért.

 

Választókörzetek térképen                     

Kapcsolattartók:
Balogh Ernő                 
30 961 4300   ernobalogh@hotmail.com
Nagy Orsolya Anita        20 212 6013   nagy.orsolya.anita@gmail.com
Tordai Miklós                30 268 1505   tordo@t-online.hu
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpilisbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr622241806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása