Kapcsolat:

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lehet Más a Politika a Pilisi-medencében

2010.02.07. 22:53 govinda

február 4. (csütörtök), 19.00 óra
Pilisvörösvár, Cziffra György Zeneiskola és Művészeti Iskola
képviselőjelölt: Szél Bernadett (10. evk.)
meghívott vendég: Pinczés Bálint, az LMP FR-koordinátora


A Lehet Más a Politika (LMP) az emberi méltóság, a társadalmi igazságosság, a tiszta közélet és a környezeti szempontból fenntartható társadalmi-gazdasági fejlődés mellett elkötelezett új párt. Mint legfiatalabb hazai párt a 2009-es nyári EP-választáson 2,6%, az őszi józsefvárosi időközin 8%-ot értünk el, és komolyan hiszünk abban, hogy a 2010-es országgyűlési választásokon újra meglepetést fogunk okozni.

Fontos, hogy parlamentbe kerüljön egy olyan formáció, amely őrködik a közpénzek és a demokratikus normák felett, példát mutat politikai kultúrából és újszerű megoldásokat dolgoz ki az ország problémáira. A tiszta közélet, a zöld fordulat és a színvak esélyegyenlőség programja mind ezt a célt szolgálja (bővebb információ: http://www.lehetmas.hu/).

Pest megye 10. számú választókerületben Szél Bernadett, 33 éves közgazdász-szociológus végzettségű társadalomkutató indul az LMP színeiben jelöltként, aki Budakeszin élő édesanyaként és dolgozó nőként napi szinten szembesül a régió megoldásra váró feladataival. (A jelöltről és a programról további információk a http://lmpilisbuda.blog.hu/ oldalon találhatóak.)

Az LMP február 4-én Pilisvörösváron tartott lakossági fórumot, ahol Szél Bernadett bemutatta helyi programját és válaszolt a jelenlévők kérdéseire. Szóba került, hogyan lehetne új, környezeti szempontból tiszta munkahelyeket teremteni a Pilis-vidéken, miként lehetne a nők és általában a családok életét megkönnyíteni, miként lenne célszerű a hulladékgazdálkodással összefüggő problémákra megoldást találni, illetve, hogy egyáltalán miért éri meg a társadalomnak tisztábban termelni, és a helyi vállalkozásoknak nagyobb teret engedni.

Ahhoz azonban, hogy az LMP a Pilis-Budavidéken esélyt kapjon, szükségünk van az Önök támogatására, amelyet oly módon tehet meg, hogy érvényes ajánlószelvényét („kopogtató-céduláját”) kitölti és a lenti gyűjtőhelyek valamelyikén leadja. Amennyiben csak úgy oldható meg, személyesen is felvesszük Önnel a kapcsolatot. Telefon: 30/864-2291 (Szél Bernadett), e-mail: Szel.Bernadett©lehetmas.hu.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lmpilisbuda.blog.hu/api/trackback/id/tr531737931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása